Rólunk

A WESTY csoport egyik cégfilozófiája az állandó minőség biztosítása.

Mindegy, hogy egy decemberi hideg délután tér be hozzánk, vagy egy forró nyári napon, mindig ugyan az a WESTY íz és minőség vár Önre.

Ez a gondolkodásmód és egy jó adag kísérletező szellem eredményezte

2014-ben a WESTY BRGR megnyitását.

A minőséget és a stabilitást, a friss házilag elkészített bucival, saját készítésű és fűszerezésű húspogácsával, valamint friss zöldségeket és házi szószainkat tartalmazó Hamburgereinkkel szerettük volna elérni.

Az évek minket igazoltak és több tízezer elkészített hamburger, több tízezer elégedett vásárló után is, a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki minden kedves új-, és törzsvendégünket.

A Burgerezőnk a LIoyd Palota földszintjén található, mely az ínycsiklandozó hamburgereink mellett, desszert és italválasztékkal, valamint borkínálattal várja a hozzánk betérő vendégeket.

A street food karakter mellett a rusztikus fa berendezés és dekoráció, valamint különféle izgalmas és érdekes fotók, képek biztosítják a hely kissé pubos, de annál otthonosabb hangulatát.

Így a WESTY Burger ideális helyszín, egy gyors ebédnek, egy baráti összejövetelnek, egy kellemes randevúnak, vagy akár elviteles ételrendelésnek is.

Nem kell kocsiba ülni, buszra szállni, vagy a biciklin megizzadni, mert Burgereinket akár otthon is megkóstolhatja, egy órán belül kiszállítjuk Önöknek.

Házhozszállítás részleteiről és rendelés menetéről információt a oldalunkon talál vagy hívja a +36 (30) 333 4000 telefonszámot.

Keressenek és lájkoljanak minket Facebookon!

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kíván a WESTY Csapat!

Nyitva tartás:

Westy brgr
9021 Győr, Szechenyi tér 7.
+36 (30) 333 4000

Hétfő: zárva
Kedd – Csütörtök: 12:00 – 22:00
Péntek: 12:00 – 22:30
Szombat: 11:30 – 22:30
Vasárnap: 11:30 – 22:00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Házhozszállításunk csak a Westy BRGR termékeire vonatkozik!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *